Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul’da yasadışı silah ticareti operasyonu: 269 tabanca ele geçirildi

İstanbul’da yasadışı silah ticareti operasyonu: 269 tabanca ele geçirildi


İstanbul'da suç örgütlerine ve sokak çetelerine silah üretenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda, atölyelerde ve bir otomobilde yapılan aramalarda 269 tabanca ele geçirildi ve 4 şüpheli yakalandı.

İstanbul’da yasadışı silah ticareti operasyonu: 269 tabanca ele geçirildi

İl genelindeki suç örgütleri ve sokak çetelerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız silahların izini süren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda harekete geçti.

Yaklaşık 2 aylık bir sürenin ardından Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece ilçelerinde 2 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Farklı isimler altında faaliyet gösteren imalat firmalarının adreslerine ve silah sevkiyatı yapılan bir otomobile düzenlenen operasyonlarda, 4 şüpheli yakalandı. Kaçak silah atölyeleri ve araçta gerçekleştirilen aramalarda, 269 tabanca ve bu silahlara ait 269 adet şarjör, satışa hazır kutuları içerisinde bulundu. Yakalanan silah imalatçıları emniyete götürüldü ve işlemleri tamamlandıktan sonra 4 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi