Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı

İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı


Küçükçekmece'de meydana gelen olayda, polis tarafından durdurulan bir araçta şüpheli davranışlar sergileyen kişiler polisle mücadele etmeye başladı.

İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı

Bu sırada bir kişi, polis memuruna yumruk atarak burnunu yaraladı, diğer bir kişi ise polis memuruna şarjörle saldırdı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ve araçta bir miktar esrar bulunduğu belirlendi. Şüphelilerin, uyuşturucu madde kullanmak suçundan toplamda 9 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Olay, Küçükçekmece İstiklal Caddesi'nde gerçekleşti. Motorize polis timi, şüpheli bir hafif ticari aracı durdurarak üst araması yapmak istedi. Ancak araçtaki kişiler polise direnmeye başladı. Bu esnada B.G. isimli şahıs, polis memuruna yumruk atarak burnunu yaraladı. Diğer şahıs C.K. ise polis memurunun belindeki şarjörü alarak saldırmaya başladı. Polis ekipleri müdahale ederek B.G., C.K., U.K. ve S.G.'yi etkisiz hale getirdi. Araçta yapılan aramada ise tütüne karıştırılmış esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şahıs sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Emniyette, şahıslar hakkında "görevli memura mukavemet" ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından adli işlem yapıldı. Ayrıca, şahısların daha önce toplamda 9 kez uyuşturucu madde kullanmak suçundan kaydı bulunduğu belirlendi. İki şüphelinin ise asker kaçağı olduğu tespit edildi. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de bulunmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi