Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul’da lüks rezidanstaki şüpheli ölüm: Ailesi ev arkadaşından şüpheleniyor, sosyal medyada sır not bırakmış

İstanbul’da lüks rezidanstaki şüpheli ölüm: Ailesi ev arkadaşından şüpheleniyor, sosyal medyada sır not bırakmış


Kağıthane'de yaşanan trajik olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Lüks bir rezidansta yaşayan 21 yaşındaki gencin çatıdan düşerek hayatını kaybetmesi, şüphe uyandıran bir dizi detayı da beraberinde getirdi.

İstanbul’da lüks rezidanstaki şüpheli ölüm: Ailesi ev arkadaşından şüpheleniyor, sosyal medyada sır not bırakmış

Gencin ölmeden önce sosyal medya hesabında kendi yazdığı kitabından bir bölüm paylaştığı öğrenildi. Ayrıca, ev arkadaşının polise gencin ailesiyle sorunları olduğunu belirttiği, bununla birlikte ailenin de olaydan ev arkadaşını sorumlu tuttuğu bilgisine ulaşıldı.

Olay, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana gelmişti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, vatandaşlar akşam saatlerinde bir düşme sesi duymuş ve hemen polis ve sağlık ekiplerine haber vermişlerdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, düşen kişinin kimliğini tespit ederek Emir Germi'nin (21) yaşamını yitirdiğini belirlemişti.

Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatmış ve görgü tanıklarının ifadelerini almıştı. Gencin ev arkadaşı Alperen P. ise olay sırasında dışarıda olduğunu ve Emir Germi'nin ailesiyle sorunları olduğunu belirtmişti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Polis, olayın intihar olabileceği üzerinde dururken gencin ailesinin ev arkadaşı Alperen P.'yi sorumlu tuttuğu iddia edildi.

Gencin, ölümden hemen önce kendi yazdığı "Huzurlu Huzursuzluk" kitabından bir bölümü sosyal medya hesabından paylaştığı da ortaya çıktı. Paylaşımda, "Seni okumak, seni yazmak, seni hissedebilmek bu hayatta bana anlam katan tek şey. Sana dokunabilmek, bana dokunabilmen tattığım en güzel his. Seni keşfetmek, seni düşünmek, huzurlu huzursuzluk. Seni yok etmek ise, basit bi hata" ifadeleri yer alıyordu. Bu detaylar, olayın ardındaki gizemi daha da arttırıyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi