Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası kamerada: “Burayı kan gölüne çeviririm”

Kağıthane’de ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan gerilim, mahallede büyük bir kavgaya dönüştü.

İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası kamerada: “Burayı kan gölüne çeviririm”

Olay, dün akşam saat 19.30 civarında Sultanselim Mahallesi'nde meydana geldi. Behçet A. isimli ev sahibi, 5 ay önce satın aldığı evi 5 çocuklu bir adama kiraya verdi. Ancak ev sahibi, büyük oğlunun evlenmek üzere olduğunu ve bu yüzden kiracının evi boşaltmasını istedi. Behçet A., kiracının mağdur olmaması için son 3 ay kira almadan evden çıkmasını teklif etti. Kiracı bu teklifi kabul etti, ancak 3 ay sonra çeşitli bahanelerle evi boşaltmadı.

Durumun aciliyet kazanması üzerine Behçet A., dün akşam kiracısını arayarak evden ne zaman çıkacağını sordu. Kiracı, "Ben evinizden çıkmıyorum. Kralı gelsin çıkartsın" diyerek rest çekti. Bu cevap üzerine öfkelenen Behçet A., oğullarıyla birlikte kiracının kapısına dayandı. Bina içinde başlayan tartışma kısa sürede sokağa taşındı ve büyük bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, ev sahibinin küçük oğlu silahla gelerek "burayı kan gölüne çeviririm" diye bağırdı.

Polis ekiplerinin müdahalesi ile taraflar ayrıldı. Kiracı, komşularına "5 çocuğum var, karım var. Evimden çık diyorlar, nasıl çıkayım?" diyerek durumu anlattı. Ev sahibi ise kiracının evi 300 bin lira zarara uğrattığını iddia etti. Yaşanan tüm bu olaylar kameralara yansırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi