Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul'da çalışandan patrona 35 milyon liralık vurgun: Şüpheli havalimanında yakalandı

İstanbul'da çalışandan patrona 35 milyon liralık vurgun: Şüpheli havalimanında yakalandı


İstanbul Fatih'te bir emlakçı ve döviz bürosu sahibi olan B.B., işe aldığı çalışanı tarafından 35 milyon lira dolandırıldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin memleketi Ağrı'dan döndüğü sırada İstanbul Havalimanı'nda gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da çalışandan patrona 35 milyon liralık vurgun: Şüpheli havalimanında yakalandı

Olay, 4 Temmuz’da Fatih'te meydana geldi. B.B., çalışanı Mehmet E.Ç.'ye 1 milyon Euro vererek, parayı dolara çevirmesi için bir arkadaşının işyerine göndermişti. Mehmet E.Ç., paralarla birlikte Galata’daki bir kuyumcuya giderek 900 bin dolar ve 150 bin Euro aldı. Ancak, bu parayı çalıştığı işyerine teslim etmedi.

Dolandırıldığını fark eden B.B., durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, şüphelinin taksi değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı belirlendi. Ekipler, şüphelinin Esenyurt’taki adreslerini aradı ve memleketi Ağrı’ya gittiğini saptadı.

Araştırmalar devam ederken, şüphelinin Iğdır’dan İstanbul’a uçakla geldiği öğrenildi. Polis, Mehmet E.Ç.'yi İstanbul Havalimanı’nda gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi