Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul'da 4 büyük kulübe ait 180 bin kaçak forma ele geçirildi

İstanbul'da 4 büyük kulübe ait 180 bin kaçak forma ele geçirildi


İstanbul'da yapılan operasyonda, iddialara göre yurt dışından kaçak olarak getirilen ve piyasa değeri 250 milyon liranın üzerinde olan Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine ait toplam 180 bin 324 adet forma ele geçirildi.

İstanbul'da 4 büyük kulübe ait 180 bin kaçak forma ele geçirildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, uluslararası bir şebekenin bu formaları Türkiye'ye getirip piyasaya sürmeye hazırlandığını belirledi. Polis, Güngören ve Esenler ilçelerinde bulunan 2 iş yeri ve bir depoyu takibe aldı ve dün yapılan operasyonda bu adreslerde 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda dört büyük spor kulübünün A takımlarına ait olduğu anlaşılan 180 bin 324 adet forma ve antrenman eşofmanı ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, el konulan ürünlerin sahte veya kaçak olup olmadığı ilgili kurumlarca yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanacak. Operasyon, şebekenin 2024-2025 futbol sezonu öncesinde büyük bir maddi kazanç elde etmeyi planladığını ortaya koydu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi