Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Isparta'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 10 yaralı

Isparta ile Antalya arasındaki karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucunda gerçekleşen kazada 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Isparta'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 10 yaralı

Olay, dün gece saatlerinde Isparta-Antalya Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, T.Y. (38) yönetimindeki 35 DVA 11 plakalı araç ile G.Y. (41) idaresindeki 41 GB 619 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada Çağla Ege Yıldırım (6), Eylül Mira Yıldırım (2) ve Sevgi Yıldırım (59) yaşamını yitirdi. Her iki aracın sürücüleri ile birlikte E.M.Y. (2), N.Y. (29), S.Y. (36), B.B. (30), S.N.Y. (13), Ö.M.Y. (8), A.B. (63) ve B.T. (22) yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Çağla Ege Yıldırım, Eylül Mira Yıldırım ve Sevgi Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi