Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İspanya'nın Mayorka Adası'nda restoranın zemini çöktü: 4 ölü, 16 yaralı

İspanya'nın Mayorka Adası'nda restoranın zemini çöktü: 4 ölü, 16 yaralı


İspanya'nın Mayorka Adası'nda meydana gelen acı bir olayda, iki katlı bir restoranın terasının zemininin çökmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş ve 16 kişi yaralanmıştır.

İspanya'nın Mayorka Adası'nda restoranın zemini çöktü: 4 ölü, 16 yaralı

Bu turistik adaya bağlı olan Mayorka, Balear adalarının en büyüğüdür. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edilmiştir ve yaralılar hastaneye kaldırılmıştır.

Acil servisten yapılan açıklamada, zemin çökmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 16 kişinin yaralandığı belirtilmiştir. Yerel polis, terasın muhtemelen aşırı ağırlık nedeniyle çöktüğünü ifade etmiştir. Polis ekipleri, olayın nedenini araştırmaktadır.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilemiş ve yaralılara acil şifa dilediğini belirtmiştir. Bu tür trajik olaylar sonrasında yetkililerin ve toplumun birlikte hareket ederek soruşturma yürüttüğü ve gereken önlemleri aldığı önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi