Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İş yerinde bacağından silahla vuruldu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, bir işyerinde çıkan tartışma sonucunda bir kişi silahla bacağından vuruldu. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

İş yerinde bacağından silahla vuruldu

Olay, Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi'ndeki bir işyerinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, E.U. (30) adlı şahıs ile henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli, E.U.'ya silahla ateş etti ve E.U. sağ bacağından yaralandı. Ardından şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan E.U., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne ambulansla sevk edildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme polisi, caddede ve işyerinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Olayın detayları ve şüphelinin yakalanmasıyla ilgili güncel gelişmeleri yerel haber kaynaklarından takip edebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi