Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İş kadını Zaimoğlu'ndan destekler devam ediyor

İş kadını Zaimoğlu'ndan destekler devam ediyor


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde çalışmaları incelemek amacıyla üniversiteye giden iş kadını Didem Zaimoğlu, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir ile bir araya gelerek desteklerini sürdüreceğini ifade etti. Zaimoğlu ve annesi Serap Zaimoğlu, Rektör Prof. Dr. Beydemir'i makamında ziyaret etti.

İş kadını Zaimoğlu'ndan destekler devam ediyor

Ziyaretin ardından Didem Zaimoğlu, Rektör Beydemir ile birlikte Tıp Fakültesi'nde devam eden Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni inceleyerek bilgi aldı.

Rektör Beydemir, Didem Zaimoğlu'na üniversiteye yaptığı maddi ve manevi destekler için teşekkürlerini ileterek, gelecekte yapılacak ortak çalışmaları değerlendirdi.

Bu ziyaret, iş kadını Didem Zaimoğlu'nun Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne verdiği destekleri ve üniversite ile işbirliğini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Rektör Beydemir, Zaimoğlu'na teşekkür ederek, gelecekteki işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere bir araya gelmiştir.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi