Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İnşaatta düşen işçiyi AFAD ekipleri kurtardı

İnşaatta düşen işçiyi AFAD ekipleri kurtardı


Erzincan'da Ergan Dağı'nda devam eden otel inşaatında çalışan bir işçi, dengesini kaybederek yüksekten düşerek iki beton arasında sıkıştı. Kazayı gören diğer işçiler durumu sağlık görevlilerine ve AFAD'a bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri uzun uğraşlar sonucunda işçiyi sıkıştığı durumdan kurtardı, halat bağlayarak sedyeyle aşağı indirdi.

İnşaatta düşen işçiyi AFAD ekipleri kurtardı

Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralı işçiyi ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. İşçinin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili olarak ise tahkikat başlatıldı.

Bu tür olaylarda AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekipleri, kurtarma operasyonlarında uzmanlaşmış ve özel eğitim almış personellerden oluşmaktadır. İşçinin sıkıştığı durumdan kurtarılması için gerekli ekipmanları kullanarak hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmektedirler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi