Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İngiltere, EURO 2024 kadrosunu açıkladı

İngiltere, EURO 2024 kadrosunu açıkladı


İngiltere Milli Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için 26 kişilik kadrosunu açıkladı.

İngiltere, EURO 2024 kadrosunu açıkladı

 Teknik direktör Gareth Southgate tarafından belirlenen kadroda birkaç oyuncu turnuva kadrosundan çıkarıldı. İngiltere, C Grubu'nda Slovenya, Danimarka ve Sırbistan ile mücadele edecek.

Kaleciler arasında Dean Henderson, Jordan Pickford ve Aaron Ramsdale yer alırken, savunma hattında Lewis Dunk, Joe Gomez, Marc Guehi, Ezri Konsa, Luke Shaw, John Stones, Kieran Trippier ve Kyle Walker yer alıyor. Orta sahada ise Trent Alexander-Arnold, Conor Gallagher, Kobbie Mainoo, Declan Rice ve Adam Wharton görev yapacak.

Forvet hattında ise Jude Bellingham, Jarrod Bowen, Eberechi Eze, Phil Foden, Anthony Gordon, Harry Kane, Cole Palmer, Bukayo Saka, Ivan Toney ve Ollie Watkins yer alacak.

İngiltere Milli Takımı'nın EURO 2024 için belirlenen nihai kadrosu, takımın turnuvadaki performansını ve başarılarını temsil etmek için sahaya çıkacak oyuncuları içeriyor. Bu kadro, İngiltere'nin turnuvada başarılı bir performans sergileme hedefini desteklemek için güçlü bir oyuncu grubunu bir araya getiriyor.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi