Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İnegöl'de polisin alkollü sürücüyle imtihanı

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, Sinanbey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi'nde gerçekleştirdikleri uygulama sırasında, şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

İnegöl'de polisin alkollü sürücüyle imtihanı

Araçta bulunan sürücü Eyüp Ö., polis ekiplerinin ısrarları üzerine alkollü olduğunu belirten alkolmetreye üfledi. Yapılan ölçümde sürücünün 1,40 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Ancak sürücü, polis ekiplerinin ısrarlı uyarılarına rağmen durumun ciddiyetini kavrayamayarak, "İyi hayırlı olsun" şeklinde ironik bir yorumda bulundu. Bu durum, çevredekilerin dikkatini çekti.

Karakola götürüleceğini öğrenen sürücü, polis ekiplerine direnerek, "Ehliyetimi aldın, ceza yazdın, daha niye karakola gidiyorum" diyerek itiraz etti. Ancak ekiplerin ısrarlı tavrı sonucunda sürücü ikna edilerek karakola götürüldü.

Sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL ve ikinci kez alkollü araç kullanmaktan 8 bin 75 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Bu olay, alkollü araç kullanmanın ve trafik kurallarına uymamanın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi