Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İlk kazadan yaralı olarak kurtuldu, 3 yıl sonra ilk iş günündeki ikinci kazada hayatını kaybetti

İlk kazadan yaralı olarak kurtuldu, 3 yıl sonra ilk iş günündeki ikinci kazada hayatını kaybetti


Antalya'da geçtiğimiz gün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden servis sürücüsü Uğur Efe'nin, 3 yıl önce de bir turizm otobüsüyle yaşadığı bir kaza sonrasında yaralı olarak kurtarıldığı ortaya çıktı.

İlk kazadan yaralı olarak kurtuldu, 3 yıl sonra ilk iş günündeki ikinci kazada hayatını kaybetti

İlk kazada, turizm otobüsünün kontrolünü kaybeden Efe, yolun karşı şeridine geçmiş ve bir işyerine çarparak durabilmişti. Ancak önceki gün sabah saatlerinde yine karşı şeride geçerek kullandığı servis aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği kazanın, yeni işindeki ilk gününde meydana geldiği belirlendi.

Antalya'da, önceki gün saat 06.30 sıralarında gerçekleşen trafik kazasında Uğur Efe'nin (48) yönetimindeki 07 BRG 377 plakalı servis aracı, köprülü kavşağa yaklaştığı sırada sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek yan yattı ve kazada 8 kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, araç sürücüsü Uğur Efe tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın ardından ortaya çıkan bilgilere göre, Uğur Efe'nin 6 Eylül 2021 tarihinde Çevreyolu'nda meydana gelen bir trafik kazasında da otobüs şoförü olduğu belirlendi ve o kazada da 3 kişi yaralanmıştı.

3 yıl önceki kazaya da karışmıştı
2018 yılında gerçekleşen trafik kazasında Gazi Bulvarı'ndan Havalimanı istikametine seyir halinde olan 34 LFC 655 plakalı turizm otobüsünün sürücüsü olan Uğur Efe, aracın kontrolünü kaybederek refüjü aşarak karşı şeride geçmişti. Hande Aykurt'un kullandığı 07 EDV 07 plakalı otomobile çarpan otobüs, yol kenarındaki işyerlerine zarar vermeden önce bir oto tamirhanesine girmeyi başarmıştı. Bu kaza sonucunda 3 işyeri ve 4 araç zarar görürken, yaralanan Uğur Efe ise ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansımıştı
Ayrıca, 2018 yılındaki kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti. Görüntülerde, otobüsün hızlı bir şekilde şeridinden çıkarak karşıya geçtiği, ardından otomobile çarptığı ve refüje çıktığı anlar görülebiliyordu. Görüntülerde aynı zamanda, kazadan birkaç saniye önce şehir içi yolcu otobüsünün kaza yapan otobüsten geçtiği de görülmekteydi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi