Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İki katlı evde yangın: 2'si çocuk 5 kişi hastanelik oldu

İki katlı evde yangın: 2'si çocuk 5 kişi hastanelik oldu


Düzce'de iki katlı bir evde çıkan yangında, 2'si çocuk 5 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Çocuklarını ve diğer aile üyelerini tek başına alevlerin arasından kurtaran ev sahibi, "10 saniye içinde ev kullanılmaz hale geldi. Yavrularımı güçlükle kurtardım" dedi.

İki katlı evde yangın: 2'si çocuk 5 kişi hastanelik oldu

Olay, öğle saatlerinde Merkeze Bağlı Çay Mahallesi Saatçigil Caddesi'ndeki iki katlı ahşap evde meydana geldi. Resul G. ve ailesinin yaşadığı evin üst katında bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Kanepenin tutuşmasıyla başlayan yangında, Resul G.; çocukları E.G. (8) ve G.G. (4), eşi Gülay G., babası Vedat G. ve abisi İsmail G.'yi dışarı çıkartmayı başardı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlere ilk müdahaleyi ise Resul G. yaptı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Resul G., olay anını şöyle anlattı: "Alevlere uyandım ve koltuğun yanmaya başladığını gördüm. Çocuklarımı ve aile üyelerimi ufacık bir yerden çıkardım. Tek başıma 3 kişiyi kurtardım. 10 saniye içinde ev kullanılmaz hale geldi. Yavrularımı güçlükle kurtardım."

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi