Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Iğdır'da yakıt deposuna gizlenmiş 257 kg sıvı Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Iğdır'da yakıt deposuna gizlenmiş 257 kg sıvı Metamfetamin maddesi ele geçirildi.


Iğdır'da, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir tırda yapılan aramada, yakıt deposu içerisine gizlenmiş 257 kg sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli tır şoförü tutuklandı.

Iğdır'da yakıt deposuna gizlenmiş 257 kg sıvı Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Dilucu Gümrük Kapısı'ndan geçebileceği bilgisi üzerine bir tırda uyuşturucu madde bulunabileceği ihbarını aldı. Bu ihbar üzerine Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Dilucu Gümrük, İstihbarat ve Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri ortak bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, araçta gerçekleştirilen aramada yakıt deposu içerisine gizlenmiş toplam 257 kg sıvı metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıs, adli işlemlerin ardından tutuklanarak Iğdır Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu tacirleriyle mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Bu operasyon, Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ticaretine karşı yürüttüğü etkili çalışmalardan bir örnektir. Emniyet güçleri, toplumun güvenliğini sağlamak ve uyuşturucu ticaretini engellemek için kararlılıkla görevlerini yerine getirmeye devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi