Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Iğdır’da girişimcilik günleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Iğdır Valiliği ve Iğdır Üniversitesi tarafından düzenlenen "Iğdır Girişimcilik Günleri" etkinliği başlamıştır.

Iğdır’da girişimcilik günleri

Etkinlik, Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmektedir. Toplamda 15 kurumun katıldığı etkinlik, iki gün boyunca sürecektir. Etkinlik kapsamında, kurum temsilcileri ve yetkililer girişimcilik, sosyal girişimcilik ve girişimcilik destekleyen kurumların sunumlarını gerçekleştirecekler.

Programda konuşma yapan Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Tan, emek verildikten sonra her hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu vurgulayarak, insanların hayatını değiştirecek bir konuda dert sahibi olmanın önemini belirtti. Ayrıca, bir taşı kenara atmanın ve boynu bükük bir arkadaşın gönlünü almanın bile önemli sorumluluklar olduğunu ifade etti.

Etkinlik iki gün boyunca devam edecek ve katılımcılara tam katılım belgesi verilecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi