Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Iğdır'da elektrik trafo yangınında mahalle karanlığa gömüldü

Iğdır'da elektrik trafo yangınında mahalle karanlığa gömüldü


Iğdır Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde Aras Elektrik Dağıtım Şirketi'ne ait bir elektrik trafosunda çıkan yangın, mahalle sakinlerini gece boyunca karanlıkta bıraktı.

Iğdır'da elektrik trafo yangınında mahalle karanlığa gömüldü

Belirlenemeyen bir nedenden kaynaklanan yangın sonucu trafo tamamen yanarak mahallede elektrik kesintisine yol açtı. Yangını gören mahalleli, itfaiye ve Aras Elektrik Dağıtım Şirketi'ne haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Yangın sonucunda mahalledeki marketler dondurucudaki ürünlerin bozulacağından endişe ederken, bazı sakinler ise sıcak havalarda vantilatör çalıştıramadıkları için yaşlıların zor durumda kalabileceğini belirtti. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ederken, mahalle sakinleri geçici çözümlerle aydınlatma sağlamak için gece boyunca bekledi. Bu tür olayların önüne geçilmesi için önlemlerin artırılması gerektiği vurgulandı. Geçen haftalarda da Yaycı köyü civarında benzer bir yangın çıkmış ve ekili buğday ve arpa tarlalarının biçilmesi muhtemel bir faciayı önlemişti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi