Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hurdaya dönen otomobilde burunları bile kanamadı

Hurdaya dönen otomobilde burunları bile kanamadı


Antalya'da gece saatlerinde etkisini artıran sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı, ancak çarpışan araçlardan biri hurdaya döndü. Kazaya sebep olan sürücünün 1 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Hurdaya dönen otomobilde burunları bile kanamadı

Kaza, saat 23.00 civarında Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Cüneyt D. yönetimindeki 06 CAR 410 plakalı Citroen marka otomobil, aynı yönde ilerleyen Yasemin E.'nin kullandığı 20 GG 754 plakalı Volkswagen marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Yasemin E.'nin aracı, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda savrulup bariyerlere çarptı ve birkaç tur attıktan sonra durabildi.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken, Yasemin E.'nin kullandığı otomobil hurdaya döndü. Kazaya sebep olan Cüneyt D.'nin 1 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazaya tanık olan ve hurdaya dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Muhammer Varsak, "Yolda seyir halindeyken yeğenimin aracına arkadan çarptılar. Çarpmanın şiddetiyle aracımız dönerek bariyerlere çarptı. Alkollü sürücülerin trafiğe çıkmaması gerekiyor. Bu tür insanlar yüzünden birçok can kaybı yaşandı. Cezaların artırılmasını istiyorum. Araçta dört kişiydik, belki de bu olay dört kişinin hayatına mal olabilirdi" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi