Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hisarcıklı miniklerden deprem bölgesindeki öğrencilere kitap desteği

Hisarcıklı miniklerden deprem bölgesindeki öğrencilere kitap desteği


Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki Karaçağıl İlkokulu öğrencilerine okuma kitabı göndermek için bir kampanya başlattı.

Hisarcıklı miniklerden deprem bölgesindeki öğrencilere kitap desteği

4. sınıf öğretmenleri İbrahim Güleç ve Nuriye Girgin tarafından yaklaşık bir ay önce başlatılan kampanya kapsamında, ilkokul ve ortaokul seviyesine uygun okuma kitapları toplandı ve kolilere yerleştirildi. Bu kitaplar daha önce deprem felaketi yaşayan Hatay Kırıkhan Karaçağıl İlkokulu öğrencilerine gönderilmek üzere kargoya verildi.

Okul Müdürü Pelin Solak, deprem bölgesindeki öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı kampanyayı organize eden İbrahim Güleç ve Nuriye Girgin öğretmenlere, kitap bağışında bulunan öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Bu kampanya sayesinde Hisarcık'taki öğrenciler, kitaplarını paylaşarak başka bir ilçedeki öğrencilere destek olmanın önemini ve dayanışmayı öğrenmiş oldular. Bu tür etkinlikler, öğrenciler arasında empati duygusunu güçlendirirken, okuma alışkanlığını teşvik etmekte ve kitap sevgisini yaymaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi