Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hisarcık’ta “Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler" konulu söyleşi

Hisarcık’ta “Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler" konulu söyleşi


Hisarcık ilçesindeki lise öğrencilerine yönelik "Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler" konulu bir söyleşi düzenlendi.

Hisarcık’ta “Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler

Bu söyleşi, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu tarafından bilim iletişimini artırmak ve bilim dünyası ile toplum arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla yapılan Bilim Söyleşisi programı kapsamında gerçekleştirildi. Programa 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Şehit Yüksel Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden toplam 180 öğrenci katıldı.

Söyleşi, Pamukkale Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Yağmur Meltem Aydın Kızılkaya tarafından gerçekleştirildi ve öğretmenler ile öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. "Küresel Isınma, Nedenleri ve Alınacak Önlemler" konulu söyleşide katılımcılar, küresel ısınmanın ve iklim değişikliğinin olumsuz etkileri hakkında bilgi edindiler.

Programın sonunda, Okul Müdürü İsmail Aydın tarafından Dr. Öğretim Üyesi Yağmur Meltem Aydın Kızılkaya'ya katılım belgesi ve plaket takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilere küresel ısınma konusunda farkındalık kazandırmak ve alınacak önlemler hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenmiş ve başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi