Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hırsızlık yapmak isteyen şüpheliler olay yerinde yakalandı

Hırsızlık yapmak isteyen şüpheliler olay yerinde yakalandı


Bilecik'te bir hırsızlık ihbarı üzerine Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler harekete geçti ve olay yerinde 3 şüpheli şahsı yakaladı.

Hırsızlık yapmak isteyen şüpheliler olay yerinde yakalandı

İhbar üzerine yapılan çalışmalarda, olay yerinin çevresinde arama gerçekleştirildi ve sonucunda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin üstlerinde yapılan aramada, 2 adet büyük bakır kazan, 3 adet su saati, 4 adet musluk bataryası ve 7 adet musluk vanası ele geçirildi. Bu buluntular ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Evden Hırsızlık" ve "Konut Dokunulmazlığının İhlali" suçlarından yasal işlem başlatıldı. Ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklandı ve Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Bu olay, Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nün hızlı hareket ederek hırsızlık suçuna karşı etkili bir müdahalede bulunduğunu göstermektedir. Yasal işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte şüphelilerin adalete hesap vermeleri sağlanacak ve uygun cezalar verilecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi