Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hırsızlık şüphelisi JASAT’tan kaçamadı

Hırsızlık şüphelisi JASAT’tan kaçamadı


Aksaray'ın Hanobası köyünde bir ikametten 12 bin TL değerinde eşya çalan bir hırsız, JASAT dedektifleri tarafından çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı.

Hırsızlık şüphelisi JASAT’tan kaçamadı

Olay, köydeki bir müstakil evde meydana geldi. Ev sahibi G.Ü., evinden hırsızlık yapıldığını fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı bir araştırma ve inceleme başlattı. Güvenlik kameralarından elde edilen bilgiler doğrultusunda Altınkaya Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve JASAT dedektifleri, hırsızın kimliğini ve ikametini belirledi. JASAT dedektifleri operasyon için harekete geçerek şüpheli H.G.'yi Altınkaya köyündeki evinde yakaladı. Evde yapılan aramada çalınan eşyalar arasında 8 adet tespih, 1 adet elektrikli delici, 1 adet elektrikli parke zımba makinesi, 1 havalı zımba makinesi, 1 şarjlı delici alet, 1 spiral makinesi, 1 adet anahtar takımı seti, 2 adet halı ve 1 adet takım çantası bulunuyordu. Ele geçirilen eşyalar eksiksiz bir şekilde sahibine teslim edildi. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi