Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibiyle karşılaştılar, çığlık çığlığa kaçtılar

Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibiyle karşılaştılar, çığlık çığlığa kaçtılar


Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir evde hırsızlık amacıyla bulunan ve ev sahibi ile karşılaşınca kaçan 2 kadın, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda yakalandı. Şüphelilerin daha önce 25'ten fazla hırsızlık kaydının bulunduğu belirtildi.

Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibiyle karşılaştılar, çığlık çığlığa kaçtılar

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin Manavgat-Antalya otobüsünde olduğunu tespit etti. Kadınlar, Antalya girişinde durdurulan otobüste yakalandı ve Manavgat'a getirildi. Ev sahibi Bahattin Yılmaz, şüphelileri teşhis etti.

Bahattin Yılmaz, olayı şu şekilde anlattı: "Gece iş yerinde nöbete kaldığım sırada evime döndüm ve istirahate çekildim. Eşim işe gitmek için evden ayrıldığında, ben de yatmaya hazırlanıyordum. Zilin uzun uzun çalmasıyla uyanıp kapıdaki mercekten baktığımda 2 tanımadığım kadın gördüm. Kadınların duymaması için koridordan odaya geçip eşim ve arkadaşımı aradım ve hemen gelmelerini istedim. Koridora çıktığımda kadınları gördüm. Beni görünce çığlık atıp merdivenlere koştular. Birisi kaçarken düştü. Hemen 112'yi aradım ve polisler gelip benimle görüştü. Az önce de kadınların yakalandığını öğrendim."

Kadınların kaçma anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de bulunuyor. Bu olay, polisin hırsızlık ve güvenlik konularındaki hassasiyetinin bir örneği olarak görülüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi