Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı

Hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı


Nevşehir'de bir iş yerinin jeneratörünü çalan bir hırsız, önce iş yerinin güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalanmıştır.

Hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı

Olay, 15 Temmuz Mahallesi'nde bulunan bir zincir markete ait iş yerinde meydana gelmiştir. G.T. isimli şahıs, gece saatlerinde minibüsle iş yerine gelerek, değeri 150 bin lira olan jeneratörü çalmıştır.

İş yerinin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlatmıştır. Ekipler, öncelikle aracın plakasını ve daha sonra hırsızın kimliğini belirlemiştir. Hırsızın yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, G.T.'yi kısa sürede yakalamıştır. G.T., ifadesinde hırsızlığı itiraf etmiş ve çaldığı jeneratörü il dışında bir bağ evinde sakladığını belirtmiştir. Bağ evinde yapılan aramada çalınan jeneratör bulunarak iş yerine tekrar teslim edilmiştir.

G.T.'nin emniyetteki işlemleri devam etmektedir. Konuyla ilgili daha fazla bilgiyi yerel yetkililerden veya güncel haber kaynaklarından edinebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi