Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hekim adayları Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri’nde eğlendi

Hekim adayları Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri’nde eğlendi


12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen bir etkinliktir.

Hekim adayları Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri’nde eğlendi

Bu etkinlik, Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Toplumsal Duyarlılık ve Özel Çalışma Modülleri projelerinin sunumlarını içermektedir. Etkinlik, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Bahçesi'nde gerçekleşmiştir.

Etkinlik kapsamında, öğrencilerin projelerinin sunumları yapılmış ve projelerin sonuçları değerlendirilmiştir. Sunumların ardından öğrencilere pilav dağıtımı yapılmış ve dans gösterileri ile konserler düzenlenmiştir.

Etkinliğin ödül töreninde konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, öğrencilerin başarılarını ve toplumsal duyarlılık projelerini övmüş ve tıp mesleğinin sadece hastaları muayene etmekle sınırlı olmadığını vurgulamıştır. Ayrıca, öğrencilere başarılar dileyerek onları toplumla iç içe olmaya ve toplumsal sorunların çözümünde rehberlik etmeye teşvik etmiştir.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar ise fakültenin toplumsal duyarlılık projeleri ve özel çalışma modülleriyle diğer fakültelerden ayrıldığını belirtmiştir. Hedeflerinin Türkiye'nin en iyi hekimlerini yetiştirmek olduğunu ve öğrencilerin sadece tıbbi bilgi ve becerilerini değil, sosyal, sanatsal ve kültürel açılardan da kendilerini geliştirmelerini amaçladıklarını ifade etmiştir.

Etkinliğe Akdeniz Üniversitesi yöneticileri, akademisyenler, hekimler ve öğrenciler katılmıştır. Proje sonuçları değerlendirilmiş ve dereceye giren öğrencilere ödüller takdim edilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi