Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hayatı karardı, ehliyetsiz sürücü gözaltına dahi alınmadı

Bu olay, Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde gerçekleşmiş ve büyük üzüntüye yol açmış bir trajedi olarak rapor edilmiş.

Hayatı karardı, ehliyetsiz sürücü gözaltına dahi alınmadı

18 Ocak'ta yaşanan olayda, ehliyetsiz bir sürücünün dikkatsizliği sonucu 59 yaşındaki Filiz Dursun'a araba çarpmış ve ağır yaralanmasına sebep olmuş. Filiz Dursun, bu olayın ardından uzun bir süre hastanede yaşam mücadelesi vermiş ve hala ağrıları devam etmektedir.

Mağdurun ifadesine göre, olayın ardından ehliyetsiz sürücü hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmamış, gözaltına alınmamış ve mağdurun acılarına karşılık verilmemiş. Mağdur, yaşadığı süreçte adaletin yerine getirilmesini ve hak ettiği saygıyı görmeyi beklemektedir. Avukat Yusuf Coşkun'un açıklamalarına göre ise, kazanın yaşandığı bölgede önceden de benzer kaza vakaları olmuş ve gerekli güvenlik önlemleri alınmamıştır.

Dava süreci devam etmekte olup, ehliyetsiz sürücü taksirle yaralama suçundan yargılanmaktadır. Avukat, müvekkilinin tazminat haklarını kullanacaklarını ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtmiştir. Bu trajik olay, toplumun dikkatini güvenlik tedbirlerinin önemine ve adaletin işleyişine çekmiş durumda.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi