Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Havranlı öğrenciler projeleri ile birinci oldu

Havranlı öğrenciler projeleri ile birinci oldu


Havran İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin "Metaverse'de Otantik Eğitim: TÜBİTAK Sanal Bilim Merkezi'nde Fen, Matematik, Yapay Zeka Sınıflarında Öğrenme Deneyimlerinin İncelemesi" projesi, 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge birincisi oldu.

Havranlı öğrenciler projeleri ile birinci oldu

Havran İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin "Metaverse'de Otantik Eğitim: TÜBİTAK Sanal Bilim Merkezi'nde Fen, Matematik, Yapay Zeka Sınıflarında Öğrenme Deneyimlerinin İncelemesi" projesi, 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge birincisi oldu. Bu başarı, Havran ilçesinde sevinçle karşılandı.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmada bölge birincisi olan öğrenciler, "Metaverse" adı verilen sanal dünya üzerinde gerçekleştirilen otantik eğitim deneyimlerinin fen, matematik ve yapay zeka sınıflarında nasıl bir etki yarattığını araştırdılar. Projenin başarılı bir şekilde tamamlanması ve bölge birincisi olunması, öğrencilerin çalışmalarının takdir edildiğini göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi