Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Halasına ev yaptı, alacağı 300 bin TL'sini isteyince öldürüldü

Halasına ev yaptı, alacağı 300 bin TL'sini isteyince öldürüldü


Adana'da yaşanan olayda, deprem korkusu yaşayan halasına prefabrik ev yapan Burak Kayacan, alacağı 300 bin TL'yi istediği için eniştesi Kemal A., yeğeni Emre Doğan A. ve diğer arkadaşlarıyla kavga etti.

Halasına ev yaptı, alacağı 300 bin TL'sini isteyince öldürüldü

Bu kavga sonucunda tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Olay, 1 Temmuz günü saat 18.00 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Dört Mahallesi Topalak Sokak'ta gerçekleşti. Burak Kayacan, depremde yaşadığı korku nedeniyle halası Hülya A. için ev yaptıktan sonra 300 bin TL'lik alacağını talep etmişti. Ancak Hülya A. ve ailesi ödemeyi reddetmişti.

Kayacan'ın evine gelen Kemal A. ve beraberindekilerle yaşanan kavga sırasında silahlar da kullanıldı. Kemal A. bacağından, Burak Kayacan göğüs ve karnından, Mahmut Demir ise ayağından vuruldu. Kayacan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtıktan sonra polis tarafından yakalandı.

Olayın tanıklarından Fadime Yıldız, yaşananları şu şekilde anlattı: "Hülya halasının arsasına ev yaptı. Ancak aile, 1,5 yıl boyunca ödeme yapmadı ve Burak'ı oyaladı. Ben orta yolu bulmak için konuşmaya gittim ama sonuç alamadım. Olay günü, namaz için odaya gittiğimde Kemal kapıyı tekmeleyerek içeri girdi ve evi basan diğerleriyle birlikte Burak'ı vurdu."

Burak Kayacan'ın kayınvalidesi Fadime Yıldız, gözyaşları içinde damadının kucağında son nefesini verdiğini belirtti. Kayacan'ın 4 çocuk babası olduğu bilgisi de verildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, Kemal A.'nın tedavisi ise hastanede sürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi