Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hafızlık öğrencileri sanatla motive oluyor

Hafızlık öğrencileri sanatla motive oluyor


Sorgun ilçesinde bulunan Hz. Aişe Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık ve Kur'an-ı Kerim eğitimi alan öğrenciler, sanatsal faaliyetlerle zihinlerini dinlendirip motive oluyorlar.

Hafızlık öğrencileri sanatla motive oluyor

Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kursta açılan resim kursuna katılan öğrenciler, boş zamanlarını sanatla uğraşarak geçiriyorlar. Kursta görevli resim öğretmeni Selver Şimşek önderliğinde resim, ahşap yakma ve taş boyama gibi kurslara katılan öğrenciler, motivasyonlarını yüksek tutmanın yanı sıra yeteneklerini keşfedip geliştirme fırsatı buluyorlar. Öğrenciler, tablo ve taşlara yeteneklerini yansıtarak aynı zamanda kurs binasının duvarlarını da süsleyerek güzelleştiriyorlar.

Resim Öğretmeni Selver Şimşek, kursun 2 yıldır devam ettiğini belirterek, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek için çalıştıklarını ve aynı zamanda motive olup stres attıklarını ifade etti. Karakalem, tuval çalışmaları ve taş boyama gibi etkinliklerle faydalı bir ortam oluşturduklarını söyleyen Şimşek, müziği de derslere dahil ettiklerini belirtti. Öğrencilerle birlikte gitarla ilahi bestelediklerini ve çaldıklarını dile getiren Şimşek, müziğin ruha rahatlık verdiğini ve öğrencilere farklı bir motivasyon kaynağı sağladığını söyledi. Öğrencilerin potansiyellerini daha üst seviyelere taşıdıklarını ve güzel çalışmalara imza attıklarını vurguladı.

Hafızlık öğrencileri ise Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursların onları motive ettiğini ve zihinlerini dinlendirdiğini belirttiler. Kurs sayesinde yeteneklerini keşfettiklerini ve geliştirdiklerini ifade eden öğrenciler, sanatla birleşen eğitimlerin kendilerine büyük fayda sağladığını dile getirdiler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi