Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 yaralı


Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yaralı sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi ve hem sürücüye hem de motosiklet sahibine çeşitli cezalar kesildi. Kazanın yaşandığı İstiklal Mahallesi Gökçen Caddesi'nde meydana gelen kaza, dün saat 19.30 sıralarında gerçekleşti. Hamide U. tarafından kullanılan 07 UZ 301 plakalı hafif ticari araç ile Berkay D. tarafından kullanılan 07 BCA 492 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybederek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü Berkay D., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürülerek tedavi altına alındı.

Ayrıca, ehliyetsiz olduğu tespit edilen Berkay D.'ye ve motosiklet sahibine, ehliyetsiz ve sigortasız motosiklet kullanmaktan ve kullandırmaktan toplamda 27 bin TL ceza kesildi. Motosiklet ise trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi