Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Hafif ticari araç elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı

Hafif ticari araç elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı


Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, bir hafif ticari araç ile bir elektrikli bisikletin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Hafif ticari araç elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı

Kaza, Karapınar ilçe merkezi Adana Konya Kara yolu üzerinde, Mustafa Kemal Kavşağı'nda öğle saatlerinde meydana geldi. Elektrikli bisiklet sürücüsü U.A.K. ve beraberindeki yolcu A.C.K., yolun karşısına geçmek isterken, M.K. yönetimindeki 42 JK 104 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisikletten savrulan sürücü U.A.K. ve yolcu A.C.K. yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karapınar Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Diğer araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatılmıştır. Kazanın nedeni ve sorumluluğun belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından gerekli incelemeler yapılacaktır. Bu tür kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için soruşturma süreci önemlidir ve ilgili kurumlar tarafından titizlikle yürütülmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi