Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Güven timlerinden uyuşturucu satıcılarına eş zamanlı operasyon

Güven timlerinden uyuşturucu satıcılarına eş zamanlı operasyon


Konak bölgesinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 2 kişi uyuşturucu maddeler ile birlikte gözaltına alındı.

Güven timlerinden uyuşturucu satıcılarına eş zamanlı operasyon

Ayrıca, hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de operasyonda yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, Konak bölgesinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik üç adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bu operasyonda, 3 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek, 72 cm uzunluğunda bir kılıç, iki ucunda 25 cm bıçak olan bir zincir, 58 sentetik uyuşturucu hap, 15 gram metamfetamin, 2 hassas terazi ele geçirildi. G.S ve K.Y isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon yapılan adreslerden birinde, hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.V isimli şüpheli, polise silah kullanarak kaçmaya çalıştı ancak kovalama sonucunda zor kullanılarak etkisiz hale getirildi. G.S ve K.Y isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.V isimli şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi