Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gümüşhane’de palete kolunu kaptıran işçinin kolu koptu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesindeki katı atık aktarma istasyonunda çalışırken sol kolunu palete kaptıran bir işçi, sol kolu kopması sonucu ciddi bir yaralanma yaşadı. Olayın ardından işçi ve kopan kol, ambulans helikopterle Trabzon'a sevk edildi.

Gümüşhane’de palete kolunu kaptıran işçinin kolu koptu

Büyük Camii Mahallesi'ndeki katı atık aktarma istasyonunda, Bayburt'a gönderilmek üzere katı atık yüklemesi yapan Osman Zorlu (40), atık taşıyan paletin sıkışması nedeniyle olaya müdahale etti. Ancak sıkışan parçayı çıkarmaya çalışırken Zorlu'nun sol kolu palete kaptırdı. Sol kolu kopan Zorlu, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Kopan kol ve Zorlu, Kelkit Devlet Hastanesine götürüldü.

Daha sonra, gerekli tedavinin yapılabilmesi için talep edilen ambulans helikopter Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmesi kararlaştırıldı. Üç çocuk babası ağır yaralı işçi Zorlu'nun tedavisi devam etmektedir.

İşçi Zorlu'nun sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır. Ancak acil müdahale ve sevk işlemleriyle birlikte tedavi sürecinin başlatıldığı belirtilmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi