Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, "Bakanlık her daim gençlerin yanında"

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, "Bakanlık her daim gençlerin yanında"


Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Bingöl'de bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştirmiştir.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu,

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'yı ziyaretin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne geçen Eminoğlu, burada kurum müdüründen bilgi almış ve son olarak gençlerle söyleşi programına katılmıştır.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, bakanlığın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparak, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulamıştır. Türkiye genelinde Bingöl'de olduğu gibi 81 ilde 500 adet gençlik merkezi bulunduğunu belirten Eminoğlu, üniversitelerde genç ofisleri, çeşitli kamp alanları, spor tesisleri, sporcu eğitim merkezleri ve olimpiyatçıların yetiştiği merkezlerin olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca, 2024 Paris Olimpiyatları'nda da başarılı sonuçlar elde etmeyi hedeflediklerini ve gençlerin her anlamda yanlarında olduklarını dile getirmiştir.

Enes Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerin bakanlığı olduğunu ve Türkiye genelindeki tesisleri ve imkanlarıyla her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi