Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gençlere farkındalık bilincini aşılamayı hedefleyen akademinin ilk konuğu Aslıhan Koruyan Sabancı oldu

Gençlere farkındalık bilincini aşılamayı hedefleyen akademinin ilk konuğu Aslıhan Koruyan Sabancı oldu


"Fark Yaratanlar Akademisi"nin ilk etkinliğinde ödüllü yazar ve iş insanı Aslıhan Koruyan Sabancı, öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı ve tavsiyelerde bulundu.

Gençlere farkındalık bilincini aşılamayı hedefleyen akademinin ilk konuğu Aslıhan Koruyan Sabancı oldu

Sabancı, başarıya giden yolda hata yapıldığında pes etmemenin önemini vurguladı. Akademi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin öncülüğünde kurulmuş olup, topluma örnek olan başarılı bireyleri gençlerle buluşturarak farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Etkinlik, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsü'nde gerçekleşti. Akademi Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Adil Salepçioğlu, akademinin gençler vasıtasıyla topluma farkındalık aktarma amacını belirtti ve gelecek kuşaklara bu farkındalık bilincini aşılamak için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Aslıhan Koruyan Sabancı, etkinlik öncesi verdiği röportajda gençlerle paylaşacağı deneyimler ve tavsiyeler hakkında konuştu. Hem anne hem de iş insanı olarak görüşlerini aktaran Sabancı, başarının aileden başladığını belirtti. Aile değerlerinin ve öğrenilenlerin temel taşlar olduğunu söyleyen Sabancı, okulun da bireylerin büyümesi, hatalar yapması, kendini geliştirmesi ve merakını gidermesi için önemli bir kurum olduğunu vurguladı. Ayrıca, doğru bilgilere doğru kaynaklardan ulaşmanın önemine dikkat çekti ve eleştirilere pozitif bir şekilde yaklaşmanın ve pes etmemenin önemini vurguladı.

Aslıhan Koruyan Sabancı'nın paylaştığı deneyimler ve tavsiyeler, gençlerin başarıya ulaşma yolunda önemli ipuçları sunmaktadır. Akademinin ilerleyen etkinliklerinde de fark yaratan liderlerin ve yenilikçi düşünceye sahip kişilerin gençlerle buluşturulması planlanmaktadır. Bu sayede topluma yeni bir bakış açısı ve farkındalık kazandırılması amaçlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi