Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim

Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim


Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi son sınıf öğrencilerine hayvan sağlığı ve bakımı konusunda uygulamalı eğitim imkanı sunmaktadır.

Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim

Bu öğrenciler, teorik bilgilerini pratiğe dökerek veteriner hekimlik konusunda deneyim kazanmaktadırlar. Barınak yetkilileri tarafından "Uygulamalı Veteriner Hekimlik ve Tedavi Yöntemleri" konusunda bilgilendirilen öğrenciler, bir köpeğin kısırlaştırma operasyonuna katılmışlardır. Operasyon hakkında detaylı açıklamalar yapılan öğrenciler, aynı zamanda sorularını da yanıtlayarak operasyonla ilgili daha fazla bilgi edinme imkanı bulmuşlardır.

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ahmet Oğuzalp, öğrencilerin veteriner hekimlerle birlikte ameliyatlara katılarak mesleki bilgilerini gözlemlediklerini belirtmiştir. Aynı zamanda barınağın tüm imkanlarından yararlanarak uygulamalı eğitim alma fırsatı bulduklarını ifade etmiştir. Bu sayede geleceğin veteriner adaylarının yetişmesine katkı sağlandığını vurgulamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi