Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun öğrencilerinin büyük başarısı

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun öğrencilerinin büyük başarısı


Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım (Paramedik) bölümü öğrencileri, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde düzenlenen "VIII. TRALLİ Travma Rallisi" adlı yarışmada büyük bir başarı elde ettiler.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun öğrencilerinin büyük başarısı

Türkiye genelinden 18 üniversite ve 26 takımın katıldığı yarışmada, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri birçok ödül kazandı.

Gamze Hocaoğlu, Zeki Demirci, Fatma Sayğılı, İlkay Bozkan, Ümran Karakoyun, Betül Sevinç, Çağrı Bedir ve Alime Nur Karaca gibi öğrenciler, yarışmanın 9 farklı etabının 5'inden ödül kazandı. Öğrenciler, motosiklet kazası etabında birincilik, tiraj etabında birincilik, bilgi etabında ikincilik, yüksekten düşme etabında ikincilik, KBRN-Yanık etabında üçüncülük ve genel klasmanda ikincilik gibi başarılar elde ettiler.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner ve Öğr. Gör. Dr. Melike Pehlivan, yarışmanın ardından öğrencileri tebrik ederek elde edilen başarıdan duydukları mutluluğu ve gururu ifade ettiler. Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve İlk ve Acil Yardım programı öğretim elemanı olan Yusuf Güner, öğrencilerin Kütahya'yı ve Gediz'i ulusal düzeyde başarıyla temsil etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Aynı zamanda, daha iyi fiziksel koşullar ve bir okul binası ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Gedizli kurumlar, kuruluşlar ve iş insanlarının okula destek vermelerini beklediklerini ifade etti. Müdür Güner, Gediz'in köklü halkının ve iş insanlarının öğrencilerin gösterdiği başarı sonrasında daha istekli bir şekilde okul binası için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarına inandığını ifade etti. Böylece öğrencilerin Gediz'i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi