Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu

Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu


Karaman’da yaşanan olayda, işten döndükten sonra park ettiği otomobilinin evinin önünde olmadığını fark eden Hamdi Sümen, aracının dere yatağına düştüğünü görünce şaşkına döndü.

Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu

Olay, gece saatlerinde Urgan Mahallesi 1991. Sokak’ta meydana geldi. Hamdi Sümen, gece işten geldikten sonra 70 EF 591 plakalı otomobilini park edip evine girdi. Ancak bir süre sonra arkadaşlarından aldığı telefonla aracının yerini sorduğunda, evinin önünde olmadığını öğrendi. Hemen dışarı çıkan Sümen, aracının dere yatağına uçtuğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Araçta herhangi bir hasar olmadığını kontrol eden Sümen, rahat bir nefes aldı.

Hamdi Sümen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İşten geldikten sonra aracımı evin önüne park ettim, sonra yemeğimi yedim ve duşumu aldım. Arkadaşlarım 'Hamdi, araban nerede?' diye beni aradılar. Ben de 'evin önünde' dedim. Sonra bana arabamın dere yatağına uçtuğunu söylediler. Dışarı çıktım bir baktım, gerçekten araba dere yatağında düz duruyordu" dedi.

Dere yatağına düşmesine rağmen aracında herhangi bir hasar olmadığını vurgulayan Sümen, "Arabaya baktım, sadece plakalık kırılmış, onun dışında hiçbir sorun yok. Araba yaklaşık 200 metre geri geri gitmiş vadiye düzgün bir şekilde inmiş. Arabanın indiği yere traktör bile inemez. Arabada herhangi bir sıkıntı yok, Allah’a şükür. Arabayı traktörle çektik, çekerken de bir sıkıntı yaşamadık" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi