Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gazipaşa Tarım Fuarı'nda Üreticiler Bir Araya Geldi, Ürünler Yarıştı

Gazipaşa Tarım Fuarı'nda Üreticiler Bir Araya Geldi, Ürünler Yarıştı


Gazipaşa Tarım Fuarı'nda üreticiler bir araya geldi, ürünler yarıştı. Renkli görüntülere sahne olan fuar, ziyaretçilerin ilgisini çekti. Eğitim seminerleri ve çeşitli hediyeler de fuarın önemli unsurları arasındaydı.

Gazipaşa Tarım Fuarı'nda Üreticiler Bir Araya Geldi, Ürünler Yarıştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı başarıyla sona erdi. Fuarda, 70 farklı firma katılım göstererek ürünlerini sergiledi ve ziyaretçilerle buluşturdu. Fuar, üçüncü ve dördüncü günlerinde de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle üçüncü gün düzenlenen ürün yarışması, renkli ve heyecan dolu anlara tanıklık etti. Gazipaşalı çiftçiler, büyük bir özenle yetiştirdikleri domates, salatalık, çilek, patlıcan ve fasulyeleri jüri önünde yarıştırdı. En kaliteli ürünleri yetiştiren ve dereceye giren çiftçilere ise çeşitli ödüller takdim edildi.

Gazipaşa Tarım Fuarı, sadece ürün sergileme platformu olmanın ötesinde, üreticilere değerli eğitim fırsatları da sundu. Fuar kapsamında, BATEM'de görevli Doç. Dr. Filiz Öktürem Asri tarafından Gazipaşalı üreticilere "Muzlarda Gübreleme ve Bakım" konulu bir seminer verildi. Bu seminerde, muz yetiştiriciliğiyle ilgili en güncel bilgiler paylaşılarak çiftçilere pratik öneriler sunuldu. Fuarın üçüncü gününde ise Ziraat Mühendisi Dr. Süleyman Bayram tarafından "Avokado Bakım ve Beslemesi" konulu bir seminer düzenlendi. Katılımcılara, avokado yetiştiriciliği konusunda önemli bilgiler aktarıldı ve sorular yanıtlandı.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi