Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gazipaşa Havalimanına inen yolcu uçağının lastiği patladı

Gazipaşa Havalimanına inen yolcu uçağının lastiği patladı


Antalya'nın Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nda bir yolcu uçağının piste inişi sırasında lastiğinin patladığı ve yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edildiği bilgisi verilmektedir. Uçak bakım için aprona alınmıştır.

Gazipaşa Havalimanına inen yolcu uçağının lastiği patladı

Edinilen bilgilere göre, Corendon Havayolları'na ait olan uçak, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na iniş yaparken lastiği patlamıştır. Bu durum kısa bir süreliğine panik yaratmış olsa da uçak sorunsuz bir şekilde inişini tamamlamış ve yolcular güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir. Uçak, bakım için aprona çekilmiştir.

Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, Köln'den kalkan Corendon Havayolları'na ait yolcu uçağının Gazipaşa Havalimanı'na iniş yapmasının ardından lastiğinin patladığı ve uçağın pistin ortasında kaldığı belirtilmiştir. Yolcuların tamamı sorunsuz bir şekilde tahliye edilmiştir. Uçağın pistten çekilmesi için Antalya Havalimanı'ndan destek beklenmektedir. Ayrıca, bugünkü diğer uçuşların iptal edildiği ve yolcuların Antalya'ya yönlendirildiği ifade edilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi