Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gaziantep'te jandarmadan şok huzur-güven uygulaması: 5 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik şok huzur-güven uygulamasında önemli sonuçlar elde edildi.

Gaziantep'te jandarmadan şok huzur-güven uygulaması: 5 gözaltı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 25-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarla 5 şüpheli şahsı yakaladı. Bu operasyonlar, uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık, aranan şahısların yakalanması ve suç işleme amacındakilerin caydırılması gibi amaçlarla düzenlendi.

**Yakalanan Şüpheliler ve Hukuki Durumları:**

- İ.A.
- F.E.
- M.E.
- Y.A.
- C.A.

Yakalanan şahıslardan İ.A., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

**Ele Geçirilen Suç Unsurları:**

- 130 kilogram tütün
- 103 gram bonzai
- 95 kök kenevir bitkisi
- 70 gram esrar
- 5 gram skunk
- 3 gram eroin
- 2 gram metamfetamin
- 5 adet cep telefonu
- 4 adet ruhsatsız av tüfeği
- 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı

Operasyon sırasında hassas burunlu dedektör köpekler de kullanıldı ve bu sayede çeşitli uyuşturucu maddeler ile kaçak tütün ve silahlar ele geçirildi. Bu kapsamlı uygulama, Gaziantep'te genel asayişin sağlanmasına ve kamu düzeninin korunmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi