Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Gaziantep'te 1 milyon TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi: 32 gözaltı

Gaziantep'te 1 milyon TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi: 32 gözaltı


Gaziantep'te jandarma ekiplerinin sigara kaçakçılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 32 şüpheli gözaltına alınmış ve piyasa değeri 1 milyon 67 bin 800 TL olan kaçak sigara ve çay ele geçirilmiştir.

Gaziantep'te 1 milyon TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi: 32 gözaltı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nın, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptığı operasyonlar sonucunda, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda titiz bir planlama ve takip çalışması gerçekleştirilmiştir. Şehitkâmil ve Şahinbey ilçelerinde 32 şüpheli şahsın adres ve araçlarında arama yapılmıştır. Yapılan aramalarda, piyasa değeri 1 milyon 67 bin 800 TL olan gümrük kaçağı 17 bin 55 paket sigara ve 112 paket çay ele geçirilmiştir.

Yakalanan 32 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Sigara kaçakçılığı gibi illegal faaliyetlerin önlenmesi ve mücadele edilmesi, kamu düzeninin korunması ve vergi kayıplarının önlenmesi açısından önemlidir. Güvenlik güçleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdürerek toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çaba göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi