Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
GAÜN’ün kalite komisyonu üyeleri göreve hazır

GAÜN’ün kalite komisyonu üyeleri göreve hazır


GAÜN Rektörlük Senato Salonu'nda, Kalite Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

GAÜN’ün kalite komisyonu üyeleri göreve hazır

Toplantının açılışında GAÜN Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Musa Budak, yeni görevlere atanan idari ve akademik personeli tebrik etti. Dr. Budak, toplantıda üniversiteyi bekleyen akreditasyon süreçlerine ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) değerlendiricileriyle yapılacak çalışmalara değindi. Bu süreçlerin, üniversitenin daha ileriye taşınması açısından önemli olduğunu vurguladı. Dr. Budak, akademisyenler, öğrenciler, mezunlar ve toplumun geniş kesimlerini ilgilendiren bir süreç olduğunu belirterek, motivasyon, sabır ve gayretle çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Musa Budak'ın konuşmasının ardından, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü birim yetkilileri sunum yaptı. Toplantıda, kalite komisyonunun çalışma usul ve esasları, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve Rubrik değerlendirmesi, 2023 kurum içi değerlendirme raporu, kurumsal akreditasyon süreci ve Gaziantep Üniversitesi'nin kalite süreci gibi konular ele alındı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi