Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
GAÜN Erasmus+ ka220 hed projesinin vilnius toplantısı başarıyla tamamlandı

GAÜN Erasmus+ ka220 hed projesinin vilnius toplantısı başarıyla tamamlandı


Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran liderliğinde yürütülen "STEAM Eğitiminde Girişimcilik Standartlarının Belirlenmesi" projesinin beşinci uluslararası toplantısı Litvanya'da gerçekleştirildi.

GAÜN Erasmus+ ka220 hed projesinin vilnius toplantısı başarıyla tamamlandı

Toplantıya İspanya, İtalya, Yunanistan, Portekiz, Litvanya ve Türkiye'den akademisyenler katıldı. Vilnus VGTU ininerijos licjus ev sahipliğinde yapılan toplantıda, proje kapsamında düzenlenecek eğitimler ve girişimcilik standartlarının belirlenmesi hedefleri üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Litvanya'dan 25 öğretmenin katılımıyla proje kapsamındaki eğitimler başladı.

Avrupa Birliği tarafından 250 Bin Euro bütçe desteğiyle desteklenen proje, girişimcilik eğitimi alanında önemli bir çalışma olmayı hedeflemektedir. Projenin başarıyla tamamlanmasıyla, katılımcı ülkelerde girişimcilik standartlarına yönelik daha kaliteli bir eğitim imkanının sağlanması amaçlanmaktadır.

Proje, girişimci odaklı STEAM eğitimi için standartlar belirlemeyi ve öğretmenlere uygulanabilir bir model geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu model, öğretmen yetiştirmede girişimcilik odaklı STEAM eğitimine rehberlik edecektir. Ayrıca, öğretmen ve öğrencilerin girişimcilik becerilerini destekleyecek pratik STEAM etkinlikleri için standartlar oluşturmak amacıyla bir rehber hazırlanacaktır.

Proje hedeflerine ulaşmak için çeviri pro

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi