Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
GAÜN’de MEDEK Çalıştayı

GAÜN’de MEDEK Çalıştayı


GAÜN Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) Çalıştayı', GAÜN Turizm Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi.

GAÜN’de MEDEK Çalıştayı

Çalıştayın açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak, MEDEK Çalıştayı'nın mesleki eğitimin mevcut durumunu değerlendirmek, sorunları tespit etmek ve çözüm önerileri geliştirmek için önemli bir platform olduğunu ifade etti. Dr. Budak, GAÜN'ün bu yıl MEDEK'e başvuruda lider durumda olduğunu ve altı meslek yüksekokulundan 13 ayrı programlarını akreditasyon sürecine dahil ettiklerini belirtti. Ayrıca, GAÜN olarak birlikte dayanışma içinde çalışarak sabır, sebat ve devamlılıkla daha fazla başarı elde edileceğini söyledi.

GAÜN Kalite Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Derya Özçalışkan ise konuşmasında mesleki eğitimin önemine ve MEDEK'in bu alandaki rolüne değinerek, GAÜN'ün mesleki eğitimin kalitesini artırmak ve uluslararası standartlara ulaşmak amacıyla MEDEK ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Çalıştayda, GAÜN Akreditasyon Sorumlusu M. Erkan Toksöz 'Akreditasyonun Kurumsal Açıdan Önemi' konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca GAÜN Kalite Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Derya Özçalışkan ise 'MEDEK Program Akreditasyonu Genel Ölçütler' ve 'MEDEK Program Akreditasyonu Programa Özel Ölçütler' konularında sunumlarını paylaştı.

Çalıştayda, GAÜN'deki meslek yüksekokullarının mevcut durumu değerlendirildi ve nitelikli iş gücüne katkı sağlayacak stratejiler ve uygulamalar ele alındı. MEDEK'in misyonuna uygun olarak, meslek yüksekokullarının akreditasyon süreçlerindeki önemi ve bu süreçlerde izlenecek yollar da katılımcılarla paylaşıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi