Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi

GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi


Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, "1. Ulusal Bahar Sempozyumu" adlı bir etkinlik düzenlemiştir. Sempozyum, GAÜN Atatürk Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi

Sempozyumun açılış konuşmasını GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Uğur Aydın yapmıştır. Prof. Dr. Aydın, sempozyum hakkında bilgi vererek bu tür etkinliklerin güncel mesleki becerilerin edinilmesinde önemli bir rol oynadığını vurgulamıştır.

Prof. Dr. Aydın, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine bu tür etkinliklere katılmalarını tavsiye etmiş ve hekimlik mesleğinin sürekli öğrenmeyi gerektiren bir meslek olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, sempozyumdaki güncel bilgileri edinerek mesleki yaşamlarını geliştirmelerini ve hayat boyu öğrenmeye devam etmelerini önermiştir. Prof. Dr. Aydın, sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioğlu ve diğer katkı sağlayanlara teşekkür etmiştir.

Gaziantep Diş Odası Başkanı Yücel Özbaş da GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi ile önemli işler yaptıklarını belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etmiştir.

Açılış konuşmalarının ardından farklı üniversitelerden gelen akademisyenler sunumlarını gerçekleştirmiştir. Bu sunumlar, sempozyuma katılanların farklı perspektiflerden bilgi almasını sağlamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi