Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Galatasaray, yeni sezonu 3 Temmuz’da açacak

Galatasaray, yeni sezonu 3 Temmuz’da açacak


Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına 3 Temmuz tarihinde İstanbul'da başlayacak. Yeni sezon öncesi takımın formunu yükseltmek ve takım uyumunu artırmak amacıyla bir dizi kamp gerçekleştirilecek.

Galatasaray, yeni sezonu 3 Temmuz’da açacak

İlk etap kampı, 9-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Geinberg bölgesinde yapılacak. Bu kamp sürecinde takım, antrenmanlar ve hazırlık maçları yaparak sezon öncesi çalışmalarını sürdürecek.

Galatasaray'ın ikinci etap kampı ise 22-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Irdning bölgesinde gerçekleşecek. Bu kampta da takım, fiziksel ve taktiksel açıdan hazırlıklarını tamamlayacak ve sezon öncesi son rötuşları yapacak.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlamıştı ve yeni sezonda bu başarısını sürdürmek istiyor. Kamp süreçleri, takımın birlikte çalışması, yeni transferlerin uyum sağlaması ve taktik çalışmaları için önemli bir fırsat olacak. Takım, 2024-2025 sezonunda hedeflerine ulaşmak için bu kamplarda sıkı bir şekilde çalışarak formunu yükseltmeyi amaçlıyor.

Muhabir : İrfan Üstün
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi