Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Freni boşalan tur otobüsü dehşet saçtı: 4'ü ağır çok sayıda yaralı

Freni boşalan tur otobüsü dehşet saçtı: 4'ü ağır çok sayıda yaralı


Muğla'nın Ula ilçesinde, freni boşalan bir tur otobüsünün çevredeki iş yeri ve eve çarparak durması sonucu meydana gelen kazada 4'ü ağır çok sayıda kişi yaralandı.

Freni boşalan tur otobüsü dehşet saçtı: 4'ü ağır çok sayıda yaralı

Kazanın ardından sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerinde çalışmalarına devam ederken, yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor.

Kaza, Akyaka Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, freni boşaldığı iddia edilen 20 AIV 199 plakalı midibüs, önce yol kenarındaki bir fırın ve başka bir araca çarptı, ardından bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar da yaralılara yardım etmek için koştu. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaptı ve ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 4'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi