Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Final Okulları öğrencileri çocuk bayramını hafta boyunca kutladı

Final Okulları öğrencileri çocuk bayramını hafta boyunca kutladı


Diyarbakır Final Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü kutlamak için şenlik haftası düzenledi.

Final Okulları öğrencileri çocuk bayramını hafta boyunca kutladı

Final Okulları Anaokulu İlkokul Müdürü Özge Cengiz, bu önemli günü çocuklara armağan etmenin anlamlı olduğunu belirtti ve bu bayramı coşkuyla kutlamak için planlamalar yaptıklarını söyledi.

Öğrenciler, Atatürk posterleri ve Türk bayrakları eşliğinde coşkulu bir kortej yürüyüşüyle şenlik haftasını başlattı. Ardından geçmişte anne ve babalarının oynadığı geleneksel çocuk oyunları günü düzenlendi. Akşam saatlerinde ise "Kelebeğin Yolculuğu" adlı vantrolog gösterisiyle kukla show ve masal atölyesi gerçekleştirildi. Öğrenciler için unutulmaz bir deneyim oldu ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Şenlik haftasının ikinci gününde, eğitsel oyunlar ve sportif faaliyetler devam etti. Akşamında ise geçmiş yıllardan hatırlanan açık hava sineması etkinliği düzenlendi ve öğrenciler aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Okul olarak 600'den fazla misafiri ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Cengiz, "Bahçede Sanat Var" ve "23 Nisan'da Sahne Senin" gibi birçok etkinlik düzenlediklerini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi töreniyle şenlik haftasını tamamladıklarını ifade etti.

Diyarbakır Final Okulları yöneticileri ve öğretmenleri olarak öğrencilerin eğitim yolculuğunda böyle güzel anılar bırakmanın gurur verici olduğunu belirten Cengiz, bu etkinliklerle öğrencilerin mutluluğunu ve coşkusunu paylaşmanın heyecan verici olduğunu dile getirdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi